Etarget -közép

Lendvai "Botox" Ildikó szégyenteljes lépésre szánta el magát

Undorító!
A miniszterelnök szokott pénteki hadparancsában fel is szólított minket a nemzeti konzultációra, mert így kap „biztos hátországot a nemzetközi küzdelmekhez”. 
„Minket folyton „megdöntőtámadnak”, azaz döntő támadást indítanak ellenünk. A szót nem én találtam ki, hanem Lázár Ervin hagyta itt nekünk örökül. Kéretik mindenkinek elolvasni a Négyszögletű Kerek Erdőt, mindjárt jobban értik majd a politikát is. Az újabb támadásról a napokban parlamenti elnökünk mesélt a Katolikus Rádiónak. Egyszer érném meg, hogy a világ gonoszai ne pont minket döntőtámadjanak meg, de hiába: már megint itt az új galaktikus méretű küzdelem. Volt már néhány, de hát a Csillagok háborújának is már a sokadik része megy.
A miniszterelnök szokott pénteki hadparancsában fel is szólított minket a nemzeti konzultációra, mert így kap „biztos hátországot a nemzetközi küzdelmekhez”. Azért jó volna tudni, éppen melyik háború zajlik, csak úgy általában nehéz hátországoskodni. Az eddigiekből hirtelenjében a nemzetállamok és a globalista világállam, valamint a keresztény hagyományok őrzői illetve az isten-nemzet-család gaz ellenfelei közötti háborúra emlékszem. Voltak mások is, amelyek a hanyatló Nyugat és az emelkedő csillagú Kelet, a józan emberek és a brüsszeli bürokraták, vagy a 68-asok és a nem tudom, hányasok (mindenesetre a felvilágosodás előtti szellemi évjáratok) között folytak.
Álmélkodhattunk azon a dicsőséges hadjáraton is, amelyet egyes kormányférfiúk a közpénzek ellen folytattak, utóbbinak komoly veszteségeket okozva. Lehet, abba sem hagyják, hogy írmagjuk se maradjon. Mármint a közpénzeknek. Leginkább a Lesbőltámadó Ruhaszárítókötél harcmodorát lesték el Csukás István Pompomjából: ami közvagyontárgy feltűnik a közelükben, arra lasszóként rávetődnek, és magukhoz húzzák.
De ez csak mellékhadszíntér, a házelnök talán ezért nem is említette. Mindig a fő ellenségre kell rámutatni, különben a hátország megzavarodik. A Négyszögletű Kerekerdőt uralni akaró Kisfejű Nagyfejű Zordonbordon például hibátlan érzékkel nevezi meg a félelmetes „pomogácsokat”: ijesztően hangzik, de senki sem tudja, pontosan mit takar. Amikor Bruckner Szigfrid, a fogfájós öreg oroszlán felveti, hogy talán beszélni kellene a pomogácsokkal, Zordonbordon ráripakodik: azokkal nem lehet tárgyalni! „Egy dolog segít csak: a harc!” Nem csoda, hogy 2030-ra a házelnök szerint talán nem is lesz Európai Unió – mit lehet kezdeni a kard ki kard idején egy elöregedett, nyámmogó, fogatlan oroszlánnal. Az Unió se jobb, mint Bruckner Szigfrid, folyton csak holmi megegyezésekről papol.
A mi saját házi Zordonbordonunk (fejméretét nem ismerem, de úgysem a külső számít) világossá tette: nincs béke, „két, kompromisszumra nem hozható oldal” csatázik. Az egyik oldalon a „korlátlan szabadság” züllött hívei, a másikon, akik „rend és szabadság egyensúlyára épülő demokráciát” akarnak. A demokrácia szó használata kicsit megzavart, de azért rájöttem, hogy kormányunk az utóbbi oldal zászlóvivője. Nálunk szabadság és rend egyensúlyában tényleg semmi hiba: nekik mindent szabad, minket meg rendre tanítanak. Vagyis fifty-fifty.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Megjegyzések

  1. In this fashion my friend Wesley Virgin's biography begins in this shocking and controversial video.

    As a matter of fact, Wesley was in the military-and shortly after leaving-he discovered hidden, "MIND CONTROL" secrets that the government and others used to obtain anything they want.

    As it turns out, these are the EXACT same tactics lots of celebrities (notably those who "became famous out of nowhere") and elite business people used to become rich and famous.

    You probably know that you utilize only 10% of your brain.

    Mostly, that's because the majority of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

    Perhaps that thought has even taken place IN YOUR very own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain seven years back, while riding an unregistered, beat-up bucket of a car without a license and $3 in his bank account.

    "I'm absolutely fed up with going through life paycheck to paycheck! When will I finally make it?"

    You took part in those types of questions, right?

    Your own success story is waiting to start. You need to start believing in YOURSELF.

    UNLOCK YOUR SECRET BRAINPOWER

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése