Etarget -közép

Most akkor már megint kinek lett igaza?

Igen, Orbánnak.
Többé nem tartjuk zárva a kapukat azok előtt a menekültek előtt, akik Európába akarnak jutni – mondta egy török diplomata, s a jelek valóban erre mutatnak, hogy Törökország át fogja engedni határain az Európába igyekvő migránsokat, többen már útnak is indultak.
A közvetlen kiváltó okok ismét a szíriai háborúra vezethetőek vissza, erről ITT írtunk részletesebben.
Ám mindennek voltak előjelei, Erdoğan már többször is jelezte fenyegetőleg, eljön az idő, amikor kaput nyitnak Európa felé a migránsoknak.

Szinte napra pontosan négy évvel ezelőtt nagyszabású EU-csúcsot tartottak a migrációs válságról, s megegyeztek az EU-Törökország megállapodásban, amelyben gyakorlatilag megegyezett az unió és Törökország, hogy utóbbi pénzt kap, és cserébe nem engedi tovább az illegális bevándorlókat.
Hosszú, éjszakába nyúló tárgyalás volt, mely után boldog EU-s vezetők pózoltak a kameráknak elégedetten.
Érdemes felidézni Donald Tusk közelmúltbeli nyilatkozatát, amelyben – bár később ezt tagadta, de félreérthetetlenül üzent Orbán Viktornak.
„Több száz órás tárgyalások után jutottunk el az Ankarával való megállapodásig, amelynek köszönhetően az érkező migránsok száma több mint 90 százalékkal csökkent. Senkit sem kell emlékeztetnem arra a szerepre, amelyet Angela Merkel játszott ebben a folyamatban. Mégis, másvalaki aratta le a babérokat. Valaki, aki szintén keményen dolgozott, de csak a saját narratíváján, miközben kerítést épített és plakátokon hirdette a migrációellenes propagandát.”
Nos, valóban, azokban a négy évvel ezelőtti napokban egy kritikus hangot lehetett csak hallani a megállapodás kapcsán, már a tárgyalások előtt, s után is: a magyar miniszterelnökét, aki kifejtette, ezzel a lépéssel az EU Törökország kezébe helyezi a saját biztonságát.
Nos, hogy ez mennyire igaz volt, az éppen mostanság mutatkozik meg.
Teveli Zoltán - www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések

  1. Nem konkrétan ide tartozik , de hagy írjam le ,remélem meg felelő figyelemmel kiséri a Fidesz hogy ez a komcsi-náci ellenzék az általuk meg nyert önkormányzatokba milyen rombolást végez ,melyet 2022-ben majd a Fidesz-Kdnp-re fogja kenni , saját bűneiddel vádold ellenfeled , bolsevik komcsi szokás szerint , mai hír Mirkóczki Ádám ígéretet tett az Egerben ki alakult áldatlan helyzet megoldására, és úgy fogalmazott: a Nyitrai Zsolt által vezetett egri Fidesz-szervezetre a város nem számíthat, „ők csak a rombolásban és a pitiáner bosszúállásban érdekeltek” , vagy Budapesten a 4-s metró légkondicionálás igérete ,nyugdíjasok 20000-ft. támogatása , 16 éven aluliak ingyenes utazása , csak néhány az ellenzék által direkt generált űgyekből !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha az igekötő az ige előtt áll, egybeírjuk az igével!

      Törlés
  2. Az újabb migráns áradat a török vezér? Erdogan bűne. Mit keresnek a törökök Szíriában és miért nem hagyják, hogy a szírek békésen éljenek hazájukban? Miért kell nekünk a kurdokat gyilkoló bandát támogatni? Miért lenne ez Magyarország érdeke?

    VálaszTörlés
  3. Did you hear there's a 12 word phrase you can tell your man... that will induce deep emotions of love and instinctual attractiveness for you buried within his heart?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's instinct to love, treasure and care for you with his entire heart...

    12 Words That Trigger A Man's Desire Impulse

    This instinct is so hardwired into a man's genetics that it will make him work better than ever before to take care of you.

    Matter of fact, fueling this mighty instinct is so mandatory to achieving the best possible relationship with your man that the second you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You will immediately find him open his heart and soul for you in such a way he never experienced before and he'll identify you as the only woman in the galaxy who has ever truly fascinated him.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése