Etarget -közép

Ne légy Gyurcsány!

Ne bizony. Akadozik – finoman szólva – az aláírásgyűjtés, amely az első lépés lehetne a székelyföldi autonómia irányába. És nem értem. Ép elméjű ember már tudja, hogy mekkora ordas kamu volt Kovács László 2002-es 23 millió (összesen nincsenek annyian...)  románról szóló riogatása, Gy. Ferenc youtuber (valamikor, sajnos, miniszterelnök) „elveszik a nyugdíjadat, tb-det” hazugsága. Ép elméjű és tiszta szívű ember azt is tudja, hogy Trianon óta nem követtek el akkora nemzetárulást, mint Gyurcsányék 2004-ben, a december 5-i népszavazás kapcsán.
Fotó: Nagy Szabolcs / Index

Ezért indított a BLOGSTAR kampányt Ne légy Gyurcsány! címmel az aláírásokért. Mert a helyzet az, hogy most nem lehet a nemzetellenes (Fekete-Győr Kolozsvár, Szlovákia, Gyurcsány bárhol és bármikor, Dobrev Brüsszel) ellenzékre kenni a sikertelenséget. 10 éve jobboldali, keresztyén-konzervatív, nemzeti kormányzás zajlik, Tusványossal, óvodaprogrammal, gazdasági támogatással, újra egyesülő Kárpát-medencei magyarsággal. Nem lehet másra mutogatni.
(Igaz, az ügy inkább szimbolikus jelentőségű, hiszen nehéz elképzelni – sikeres aláírás és európai parlamenti meghallgatás után -, hogy a Sargentini-utódok majd pont a – szemükben leegyszerűsítetten orbánista magyar – székelyekkel szemben fogják vasszigorral rábírni a mindenkori oláh – párdon, román – kormányt a székely határok, szabadság tiszteletben tartására. De akkor is! Trianon óta tudjuk: nincs hova hátrálni.)
Hallom, hogy vannak, akik úgy érvelnek: politikailag veszélyes, mert a majd belföldi ellenfeleink azzal fognak kampányolni, hogy a kormánypártok ezzel veszik meg 2022-re a székely szavazatokat. Már elnézést, de ez nettó...
A székelyek verbalitás szintjén (a valóságban nem feltétlenül) eddig is zömmel a kormánypártok listáira szavaztak.
Különben is: addig, amíg egy magyar belpolitikai szereplő (Fekete-Győr) a román jelölt mellett kampányol a magyarral szemben Kolozsváron, addig sok teteje szavuknak nincs és nem is lesz jó ideig.
Akkor meg kitől kell berezelni?
Egyedül attól, hogy ne vessék majd a szemünkre azt, amit Gyurcsányék, Mesterházyak, Bajnaiék kaptak 2004. december 5-ét követően. Lehet, hogy nem lesz sikeres és eredményes az aláírásgyűjtés, de minden, magára csak egy kicsit is adó magyarnak, az ügy mellé kell állnia, legalább egy aláírás erejéig.
Ez a segítség – sem a kormánynak, sem az adófizetőknek – nem kerül egy fityingjébe sem. Ha elmarad, akkor viszont visszafizethetetlen kamatokat húz magával...
Szóval: ne legyünk Gyurcsányok!
Írjunk alá. Nem kell félni, nem fog fájni...
https://atlagpolgar.blogstar.hu/

Megjegyzések

Megjegyzés küldése