Etarget -közép

Hazudik az ellenzék az EU-s támogatásról


Elég volt!


Hazudik az ellenzék Hollik István, a Fidesz kommunikációs vezetője szerint, amikor azt állítja, hogy az EU támogatja a koronavírus elleni védekezést.
 

Az ellenzék ismét hazudik, amikor azt állítja, hogy az Európai Unió támogatást biztosít Magyarországnak a koronavírus elleni védekezéshez – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton.
Hollik István a Fidesz Facebook-oldalán közzétett videóban azt mondta: Brüsszel semmilyen új forrást nem biztosít Magyarországnak.
Hozzátette: ezzel szemben a kormány csak eddig 245 milliárd forintot fordított a koronavírus elleni védekezésre, ami ráadásul felülről nyitott keret. Azaz minden forrás biztosított a magyar emberek egészségének megvédésére, és a járvány okozta károk enyhítésére - hangsúlyozta.
A kormánypártok nevében arra kérte az ellenzéket, hogy ne terjesszenek hamis információkat. Ilyen nehéz helyzetben összefogásra van szükség, nem pedig rosszindulatú félretájékoztatásra – emelte ki Hollik István.
VIDEÓ!
www.mandiner.hu

Megjegyzések

  1. Akkor hinnék el ezt az ellenzéki szavazók, ha pontosan elmagyaráznák nekik, hogy a tagállamok "csak" engedélyt kaptak, hogy az amúgy is nekik járó pénz egy részét, a mi esetünkben 2000 milliárd ft-ot elkölthetünk a védekezésre. Tehát nem kaptunk plusz pénzt, csak engedélyt a pénz átcsoportosítására. Magyarul költhetünk a pénzünkből a védekezésre...

    VálaszTörlés
  2. Ez az elvadult , felelősség nélküli ellenzék csak ezt tudja. Országgyűlési képviselő, EU-s képviselő igazán utána nézhrtne mi az igazság. Persze tudja, de hazudik. Most van ennek az ideje?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése