Etarget -közép

Hahó, Budapestiek! Íme Gergely hatalmas baklövése

 Ebből pünkösdi királyság lesz!
Végre véget ért a home office. Így Felhévizy Félixnek is be kellett mennie a régen látott munkahelyére. Ezúttal autóval indult el.


Bár ne tette volna!
A szerkesztőség épülete Budapest egyik legforgalmasabb útján található, ahol rendre közlekedési dugók nehezítik az autósok életét. De most már, hála a főpolgármester úr bombasztikus, zseniális ötletének, az eddig mondjuk részben járhatatlan út, most már szinte teljesen járhatatlanná vált. Karácsony ugyanis kerékpárutakat (!) festett fel a főváros legterheltebb útszakaszaira, jelentős mértékben csökkentve ezzel a teljesen indokolatlan döntéssel az autósok mozgásterét.
Felvévizy Félix nagyon szeret biciklizni. Igaz amolyan régimódi kerékpárosnak tekinthető, hiszen túrák, kirándulások és nyaralások során szokott csupán felpattanni a kétkerekű járgányára, élvezve a kikapcsolódásnak ezt a formáját is. Hiszen csodás élmény a Balaton partján kiépített remek kerékpárúton tekerni és közben a jó levegőt beszippantva, a káprázatos magyar tájakban gyönyörködni. De még csak véletlenül sem balesetveszélyesen, benzingőzben, centikre az autósoktól, kockáztatva a saját és más emberek testi épségét!
Immár egyértelmű: a mi Gergelyünk nagyon nincs a helyzet magaslatán – bosszankodott a hírlapíró, miközben arra gondolt reménykedve, hogy az alkalmatlan főpolgármester rémálomszerű regnálása csupán pünkösdi királyság lesz.
Felhévizy Félix - www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések

  1. A remény hal meg utoljára! Ezt az alkalmatlan főpolgármestert hat ökörrel sem lehet kihúzni a bársonyszékből, mögötte áll az összes, már leszerepelt politikus és bíró! Mert lássuk be, vissza szeretnék hozni azt a rendszert amit 2010-ben elveszítettek. A valódi rendszerváltás ugyanis ekkor kezdődött el, addig minden az elmúlt 40 év megszokott medrében folyt, megőrizve a komfortzónájukat.

    VálaszTörlés
  2. Zsuzsaanna pontosan leírta a mai helyzetet.A budapestieken múlik, kihúzza-e ez a "rémálom" a mandátumi idejét. Most kell tüntetni, polgári engedetlenséggel elűzni ezt a kártékony figurát.

    VálaszTörlés
  3. Ez az ámokfutó előbb-utóbb el fog tűnni! Jó lecke ez a budapesti szavazóknak, ha tanulnak belőle! A ballibsi ellenzék a DK-tól a Jobbik-ig csak a káoszt, és minden ezzel járó nehézséget
    teremtette meg a fővárosban. Hát most kell tüntetni, minden törvényes tiltakozási ódot bevetni ezek ellen!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése