Etarget -közép

Herczeg Zoli a műmájér agyhalott rátámadt a kormányra

Ilyen amikor a szomorú piperkőc ripacs ránk vigyorog.
„Ebben a ku@va országban még egy Rogán Cili is milliárdos lehet...?!"
(...) Én – őszinte leszek – nagyon sokat veszítettem azzal, hogy nyíltan kiállok a véleményem mellett és ellenzéki politikát folytatok. Engem az állami vagy ahhoz köthető cégek, személyek lekövetnek, tiltanak, tavaly a speciális olimpiai szövetséggel is volt egy igen komoly súrlódásom, a TV2 környékére sem mehetek, az állami tévé tíz éve nem mer keresni, a dudálásért megbüntettek, tehát nagyon sokba kerül nekem ez a nyílt kiállás (...)
Blikk

Szégyelld magad bohóc...

Megjegyzések

  1. Válaszok
    1. Egy nevtelen senki aki elhiszi magarol hogy valaki.

      Törlés
  2. Most jött rá, hogy rossz oldalra állt.

    VálaszTörlés
  3. Rendkivül értelmes arc van. Tudja ez, hogy mit jelent dolgozni? Szerintem egy tehetségtelen alak, aki az önimádatában azt képzeli, hogy mivel a nagy ELLEN ÁLÁSBAN résztvesz ezért nem kap munkát. DE MILYEN MUNKÁT????? van valami szakmája??? Beszél nyelveket, magas képzetsége van??? vagy még a 8 osztályt sem fejezte be. ahogy elnézem 😜😜😜😜😜😜

    VálaszTörlés
  4. Rendkivül értelmes arc van. Tudja ez, hogy mit jelent dolgozni? Szerintem egy tehetségtelen alak, aki az önimádatában azt képzeli, hogy mivel a nagy ELLEN ÁLÁSBAN résztvesz ezért nem kap munkát. DE MILYEN MUNKÁT????? van valami szakmája??? Beszél nyelveket, magas képzetsége van??? vagy még a 8 osztályt sem fejezte be. ahogy elnézem 😜😜😜😜😜😜

    VálaszTörlés
  5. Egy hazaáruló, a magyar társadalmat másodrendűként kezelő ócska ripacs! Bezzeg gyurcsány az jó volt neked, mert nyalhattad a hátsóját egy kis alamizsnáért, vagyis a mi adózónkból neked kutatott 30 dukátért! Anyukád hogy van te kis lumpen proli , kádári csöcsön felnevelt senki!?

    VálaszTörlés
  6. NEM SZABAD VELE FOGLALKOZNI !!! , mert még azt gondolja - pedig gondolata nincs -, hogy valaki ? pedig egy SENKI !

    VálaszTörlés
  7. Ő az a Népművészeti agyag edény aki Amerikában akart új életet kezdeni a politikai üldöztetése miatt, de gyorsan visszajött. Őkelme ugyan is rájött hogy dolgozni kell.
    Inkább itthon szájal.

    VálaszTörlés
  8. azt mondja "az állami tv nem mer megkeresni!!!"? inkább úgy helyes, hogy nem is akarja megkeresni az ilyen tetovált bohócot!!!

    VálaszTörlés
  9. Kancsóka, okosnak tartod magad!Pedig nagyon hülye vagy!

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése