Etarget -közép

Gerald Knaus célja világos: Orbán Viktort kiiktatni

Horváth József felfedte a titkot!

A lázadozó keleti tartományok egyik újságja elkezdte kiteregetni a szennyest.

„Az elmúlt hetekben az unió vezetői egyre idegesebbek lettek. A lázadozó keleti tartományok egyik újságja elkezdte kiteregetni a szennyest. – A hálátlanok! – mondták egyes uniós vezetők. – Minek néznek ezek a vadkeletiek bennünket? Pénzkiadó automatának? A Liliput Unió vezetője elővette fiókjából az Egyesített Elhárítást Elhárító Bizottság vezetőjének a levelét, és újra elolvasta.

»Tisztelt Tanács! Jelentem, lebuktunk, pedig én és az irányításom alatt álló szervezet mindent megtett ennek elkerüléséért. Ezek a rakoncátlan, megbízhatatlan, lázadozó keletiek rájöttek. Pedig mi meg akartuk őket tanítani kicsinek lenni. 

 


A Nagyföld, a Távoli Birodalom és a Hamburger szorításában a Liliput Unió csak úgy maradhat fenn, ha még kisebb lesz. Nem kell erős hadsereg, nem kellenek fegyveresek. Nem kellenek aktív és hatékony titkosszolgálatok. Kell viszont új értékrend. Az önfeladás, a határtalan befogadás, a feltett kéz kultúrája. Mert a liliputi élet nem számít. A pénz – amíg van – segíthet meggyőzni a keleti tartományokat.«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

www.mandiner.hu 

 


Megjegyzések

  1. Kinek egy csöpp esze van ( a történelmet és a Ny. EU. rabszolga tartók "anyagi" érdekeit számításba veszi ) az már rég rájött arra ,hogy mi Közép-Kelet EU . i-ak csak RABSZOLGÁNAK kellünk , amit a kollaboráns hazaáruló balliberált-náci ellenzéki katyvasz hatalomra jutása jutatása érdekében minden eszközzel , még a nép ellenében ki szolgál , mint pl. 56-ban !

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése