Etarget -közép

Ujhelyi hatalmas szégyenbe maradt

 Pistike ezt nagyon benézte!

Az MSZP elvárása a kormánytól az, hogy már most garanciát vállaljon a koronavírus elleni oltóanyag ingyenességére – jelentette ki Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője online tartott sajtótájékoztatóján pénteken.


 

„Azt követeljük, hogy amikor elkészül a koronavírus elleni biztonságos és használható vakcina, akkor a kormány ingyenesen adja majd az oltóanyagot minden olyan magyar állampolgárnak, aki erre igényt tart” – fogalmazott a szocialista politikus.

Azt mondta, elvárható annak ismerete, hogy a magyar állam milyen forgatókönyv alapján, milyen menetrendben kívánja majd biztosítani a biztonságos oltóanyagot.

Ujhelyi nyilatkozatában aktívabb kormányzati részvételt sürgetett az európai járványellenes együttműködésekben. Véleménye szerint a magyar kormánynak is szerepet kell vállalnia az Európai Bizottság által nemrégiben lekötött, több mint 400 millió vakcina közös uniós beszerzésében.

Hozzátette, az MSZP támogatja az európai egészségügyi unió létrehozását.

MTI - www.demokrata.hu

 

Megjegyzések

  1. Hányan maradtak az MSZP-ben 10-en? Kicsit betintázott. Ő biztosan nem oltatta be magát, mert akkor tudná az oltás az állampolgároknak ingyenes.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése