Etarget -közép

Várva várt videó a Varga Judit-Donáth Anna csörtéről!

 Győzött az igazság! - Nézzék meg!

Zavarodottan próbált magyarázkodni a Momentum EP-képviselője, Donáth Anna, amikor arra a kérdésre kellett volna válaszolni, miért lép együttműködésre a Momentum a 2006-os terrort elrendelő Gyurcsány Ferenccel és az antiszemita Jobbikkal – írja az Origo. A Csepel Művek területén tartották meg az elmaradt Tranzit vitáját pótló Garázsvitát, ahol Varga Judit igazságügyi miniszter szabályszerűen lesöpörte vitapartnerét, Donáth Anna momentumos uniós képviselőt. A vita legtanulságosabb pontja talán az volt, amikor Donáth Anna kénytelen volt elismerni: ha egyenként végignézzük a jogállamisági kritériumokat, abban Magyarország jól áll. 

 

Varga Judit hozzátette: pontosan ez az a bolsevik tempó, ami a Sargentini-jelentésben is érvényesült: nem a konkrétumokat nézik hanem általános mantrákat hangoztatva támadják Magyarországot.

A vita ugyanazon minta alapján zajlott, mint általában: Varga Judit folyamatosan konkrétumokkal érvelt, miközben Donáth Anna megpróbált ez elől kitérni, és általános baloldali politikai szólamokat ismételgetett.

www.pestisracok.hu

 


Megjegyzések

  1. A Francia forradalmat a szlógent akarja a momentum megtestesiteni szabadság egyenlőség testvériség inkább Nemzetben kell gondolkodni szerintem...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése