Etarget -közép

Az ATV nézői is kiakadtak Vadai szavai miatt

Ilyen még eddig nem történt!

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt a DK alelnöke. Vadai Ágnes a műsorban nagyjából megismételte az általa korábban az Országgyűlésben elmondottakat, miszerint a kormány nem tesz semmit a koronavírus nyomán kialakult gazdasági válaság enyhítésére. Azt a DK képviselője elismerte ugyan, hogy a kormány segített a családokon, de szerinte csak „a saját talpnyalóiknak, oligarcháiknak” segítettek, továbbá a saját hobbijaikra – például sportközpontokra – adtak pénzt. 


 

A hétvégi szerencsi időközi választásra rátérve a műsorvezető Rónai Egon rámutatott, hogy a kormány és a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint Borsod megyében majndem a negyedére csökkent a munkanélküliség az elmúlt években. Vadai erre úgy reagált: „a Fidesz sok mindent mond, a KSH sok mindent mond, de szerintem a valóságot kell nézni”. Példának azt hozta fel, hogy a művészek hosszú idő után kaptak csak segítséget, miközben „Németországban természetes volt, hogy a kultúrát ilyen időszakban támogatni kell”.

A Gyurcsányista politikus úgy vélte, hogy a kormány csak hitelnyújtással segítette az embereket, amit – „ha egyszer vége lesz ennek a COVID-helyzetnek” – majd vissza kell fizetni. „Azt a fajta segítséget, amit Nyugat-Európai országok megadtak, hogy ha kellett szó szerint pénzt helikoptereztek az emberekre – de még Szerbiában is minden 18. életévét betöltött szerb állampolgár kapott 100 eurót – ezt nem csinálta a kormány” – fogalmazott Vadai.

www.mandiner.hu

 


Megjegyzések

  1. Vadai egy ostoba, fletóimádó, elvakult, neveletlen, rosszindulatú, irigy nőszemély. Ha ez az atv nézőinek is feltűnt, akkor az jó jel...Elsősorban a nézőknek, mert jó dolog megvilágosodni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg kellene már nézni ennek is, hogy hol szerezte a doktori cimet !

      Törlés
  2. Meg látszik,hogy anyuka munkásőr volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát akkor minden világos !!!!! muhahahahahahahahah.a.a.a.a......

      Törlés
  3. korozs elvtárs mentős barátnője imformálhata ?!!!

    VálaszTörlés
  4. Ez a spine annyit nem ér mint WC kagylóban eltűnő seggtörlő papír !

    VálaszTörlés
  5. Már Egon is ott tart, "van az a pénz" amiért ezeket képes elviselni. Tükörbe bír még nézni, mikor az ATV Ceglédi Csabát favorizálja, még szakértőként is ott ülteti a kerekasztalnál, nem zavarja a bírósági ítélet?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése