Etarget -közép

Donáth Anna a keresztényektől védené meg a gyerekeket

Felháborító! 

»Hagyják békén a gyerekeinket!« – nyilatkozta Orbán Viktor a Meseország mindenkié című könyv kapcsán a magyar melegekről. Holott ez a mesekönyv a valóságot igyekszik megmutatni a gyerekeknek. Azt, hogy mindenhol, így Magyarországon is sokféle ember él együtt, egy társadalomban.

De ha már itt tartunk, tényleg lenne kiktől megvédeni a gyerekeket. Azoktól, akik a kereszténység nevében évek óta álságosan uszítanak. Azoktól, akik egy mesében is a gyűlöletkeltés lehetőségét látják. Azoktól, akik már rég elfelejtették – vagy talán sosem tudták –, hogy kereszténynek lenni azt jelenti: mindig oda kell állnunk azok mellé, akiknek az emberi méltósága veszélybe kerül. Akkor is, ha mások; akkor is, ha kevesen vannak; akkor is, ha ehhez szembesülnünk kell a sokszor nehéz, kihívással teli helyzetükkel. 


 

A Fidesz-gépezet újabb és újabb ellenségeket talál, amivel hergelni tud. Az ellenség mindig más, de egy dolog mindig közös: az, hogy a kereszténység nevében nyúlnak a gyűlölet eszközéhez. Egy megosztott, gyenge, gyűlölködő Magyarországban érdekeltek. Egy olyan Magyarországban, aminek kormánya szavakban keresztény, a valóságban azonban a lehető legtávolabb van bármilyen keresztényi tanítástól. 

Sok dolgunk lesz azzal, hogy lebontsuk a Fidesz igazságtalan, embertelen rendszerét, és igazságos jogállamot építsünk a helyén. De talán még nagyobb feladat lesz megtisztítani a közbeszédet és a szíveket az értelmetlen gyűlölködéstől. Hogy bárki büszkén lehessen keresztény – nem csak politikai szimpátiától, de párválasztástól függetlenül is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

 www.mandiner.hu

Megjegyzések

  1. Mind az IGAZ, amit az előttem szólók róla megfogalmaztak.

    VálaszTörlés
  2. Akkor az apukájától is megvédi őket....helyes. Csak azt nem értem, hogy az ateisták honnan tudják, hogy milyennek kell lennie a keresztényeknek és keresztyéneknek. Mindenki a maga hitvilága erkölcsiségével foglalkozzon, van bőven teendő odaát is.

    VálaszTörlés
  3. Mocskos brüszeli csicska , soros seggnyalója !!!

    VálaszTörlés
  4. Ez egy elmebeteg állapotú ember eszme futtatása. Nem vagyok kiváncsi romboló technikájára!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése