Etarget -közép

A magyar hősök varsói emlékművét is meggyalázták az anarchisták

Lehet még fokozni a szélsőbaloldali fejekben az elmebajt?

Szombaton is folytatódtak a vandál tüntetések Lengyelországban, a szigorított abortusztörvény ellen tiltakozók közül ismét sokan a rombolást választották. Miközben a balliberális média a templomokat védő keresztényekhez csatlakozó fociultrák pofonjairól ír számos cikket (igen, volt belőle néhány), addig az anarchista tombolást mélyen elhallgatja. Pedig vannak videók, hogy késekkel, baseball-ütőkkel, kalapácsal indultak csatába a némi német segítséggel feldúsított antifák.

Ismét érkeztek képek feldúlt kegyhelyekről, és ezúttal egy magyar vonatkozású emlékművet is elcsúfítottak. Az 1944-es varsó lázadásban tevékenyen résztvevő magyar katonák emékköve esett áldozatul a szélsőbaloldali vandalizmusnak, amiről fénykép is terjeng a közösségi média különböző felületein. (Egy aktivista később kommentjében jelezte, hogy saját kezűleg tisztította meg lehetőségeihez képest az emlékművet.)
 

                                                                       Fotó: Facebook
 
Jól jegyezzük meg: a Momentumtól a DK-ig, az összes baloldali párt és politikusaik, megmondóembereik, kommentelők is hősként ünneplik a varsói tiltakozókat, utalás szintjén sem elítélve (sőt!) a
templomdúlásokat.
Holmi magyar katonák (akik közül több zsidó származású is volt) emléke, ugyan mit is számítana nekik.

Összegezve: lengyel anarchisták német antifasisztákkal karöltve romboltak, feldúltak egy magyar, közte zsidó származású katonáknak is emléket állító kegyhelyet, akik a náci Németország ellen harcoltak.

Lehet még fokozni a szélsőbaloldali fejekben az elmebajt?

Teveli Zoltán - www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések