Etarget -közép

Jakab Péter megsértődött – Nem tart sajtótájékoztatót a Jobbik

 Rájöttek, hogy Gyurcsány Ferenc csúfosan átverte őket.

A kedd este kiszivárgott információk szerint eldőlt, hogy ki lesz az ellenzéki előválasztás első fordulójának három befutója. A parizerkampány nem sikerült túl jól, hiszen a sajtóértesülések alapján Jakab Péter lecsúszott a dobogóról, amin a Jobbik elnöke annyira megsértődött, hogy pártja nem tart sajtótájékoztatót az eredményhirdetés alkalmából.

Bár a hivatalos eredményekre még várni kell, annyit már előzetesen sejteni lehet, hogy az ellenzéki előválasztás három favoritja Dobrev Klára, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter lesz, Jakab Péter pedig lecsúszott a dobogóról. A jelek szerint a kampányát paprikás krumplira és parizerre építő politikus teljesen összeomlott a hír hallatán, olyannyira, hogy úgy tűnik, a Jobbik lesz az egyetlen ellenzéki párt, amely nem tart sajtótájékoztatót az első fordulós eredmények kapcsán. Erről Deák Dániel írt közösségi oldalán.


 

Totális bukás: információim szerint a Jobbik sem eredményvárót, sem sajtótájékoztatót nem tart ma este. Rájöttek, hogy Gyurcsány Ferenc csúfosan átverte őket. A DK vezetője ugyanis csak azért vette be az egész színjátékba és azért osztotta ezt a bohócszerepet Jakab Péterre, hogy a Jobbikot is teljesen bedarálja. Miután a Jobbik és a Momentum már nem tényező, Gyurcsány minden ellenállás nélkül irányítani tudja a baloldalt, ráadásul a DK-nak lesz a legnagyobb parlamenti frakciója a baloldalon

– írta bejegyzésében az elemző.

www.pestisracok.hu

 

Megjegyzések