Etarget -közép

Kidobták Márki-Zay-t és Pálinkást egy debreceni étteremből

 Váratlan incidens szakította félbe a fórumot. Ezt olvassák el!

Márki- Zay és Pálinkás úgy tűnik nem értik, hogy egy étterem arra való, hogy vendéglátóként funkcionáljon. A két politikus foglalt ugyan asztalt, de a dolgozók szerint nem arra, hogy fórumot tartsanak az étteremben. A miniszterelnök- jelöltségért is korábban ringbe szálló Pálinkásnak és a még versenyben lévő Márki- Zaynak így az utcán kellett folytatniuk a rendezvényt.

Váratlan incidens szakította félbe Pálinkás József és Márki-Zay Péter fórumát, a politikusokat ugyanis a rendezvény közben távozásra szólították fel a debreceni Belga Étterem és Sörözőből – írja a Propeller.


 

rajtunk kívül álló barátságtalan okok miatt végül utcafórumot kellett tartanunk. Egy meglehetősen ingerült és barátságtalan férfi azonnali távozásra szólította fel őket, hangsúlyozva, hogy az MMM “nem erre foglalt helyet” az étteremben

-emlékezett a történtekre Pálinkás, majd megjegyezte, ő nem szeretne ilyen országban élni. Kérdés, hogy vajon melyik országban tartanak fórumot politikusok egy étteremben úgy, hogy azt nem jelzik előre.

www.pestisracok.hu

 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése