Etarget -közép

Provokálta Szijjártó Pétert a német riporter, megkapta a választ

Bravó Péter! Csak ebből értenek!

Egyenes választ adott a magyar külügyminiszter az illegális bevándorlás és a határvédelem kérdésében egy stuttgarti tv-csatorna riporterének.

Nemzetközi jogszabályok vonatkoznak arra, hogyan lehet bejutni egy ország területére, és az nem egy emberi jog, hogy megsérthetjük egy másik ország határát.


 

A nemzetközi jog nagyon tisztán kimondja, hogyha valaki menekülni kényszerül a hazájából, jogában áll az első biztonságos ország területén maradni

– nyilatkozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter egy stuttgarti tv-csatorna riportjában, amelynek részletét hivatalos közösségi oldalán is megosztotta. A riporter nemzetközi menedékjoggal kapcsolatos provokatív kérdéseire pedig azt válaszolta:

azoknak, akik Szerbiában vannak például, miért lenne joguk Magyarországra vagy Németországba jönni menedékjogért? Miért nem kérnek menedékjogot abban a biztonságos országban, ahol vannak?

www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések

  1. Ilyen egy szerencsétlen riportert!

    VálaszTörlés
  2. Tenyérbemászó egy köcsög riporter provokaciója

    VálaszTörlés
  3. Mindig ezt csinálják a liberálisok:gyorsan mond valami hazugságot-amit semmi nem bizonyít-majd gyorsan tovább hadar, mintha ez lenne a kiindulási alap a vitában. A válaszokra pedig nem reagálnak, legfeljebb egy újabb hazugsággal.

    VálaszTörlés
  4. Hogy provokál ez a macskajancsi.

    VálaszTörlés
  5. A németek ilyen megalapozatlan álhírek alapján, és végtelenül felkészületlen riporterek alapján ítélkeznek rólunk.
    Kár, hogy ez a riport csak a stutgarti tv ben, és nem egy nagy Német tv csatornán ment.
    Persze ott nem lenne praktikus, a sugárzása.
    Nehogy megtudják az igazságot az átlag emberek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is tudják meg, mert nem szabad nekik megtudni az igazságot, ez ma Németország. Szomorú, nagyon.

      Törlés
    2. Ilyen az Unió szerint egy jogállam.

      Törlés
  6. Ezeknek mindent lehet? Nem lehet ezt a taknyos ,hzúg és felkészületlen riportert beperelni??

    VálaszTörlés
  7. Bravo! Van egy tôkôs miniszterûnk! Vègre

    VálaszTörlés
  8. Hogyan működött ez '56 novemberében elmenekült az országból kb.200 ezer ember akik KÖZVETLEN életveszélyben voltak AUSZTRIÁIG! Ott "lágerben" várták ügyük elintézését, átvilágításukat (CIA emberei végezték). Nem követelőztek REMÉNYKEDTEK, és mentek abba az országba amelyik jelentkezett értük ! TESSÉK ÖSSZEHASONLÍTANI, rárúgják az ajtót a "befogadó" országra autót, lakást, segélyt és nőt követelnek, Noch dazu a segélyen visszamennek abba az országba ahonnan "menekültek" nyaralni, mert Svédországban hideg van, vagy Finnországban túl sok a Finn.

    VálaszTörlés
  9. Rá lönének a határörök a menekültekre??? Hány embert löttek le a németek saját fajtájukból a mig a fal állt???

    VálaszTörlés
  10. Szijjártó miniszter úr egy rendkivüli, nagy inteligenciával rendelkező ember, remélem még évekig meg fogja védeni hazája becsületét !

    VálaszTörlés
  11. Európába először a németek húztak kerítést !!!................................ De nem a határra !!... Saját országuk közepén !!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyan már. A németek 1945 óta el vannak nyomva. Senki nem kárdezte őket, hogy akarják-e azt a bolsevista kerítést.

      Törlés
    2. Sőt most is el vannak nyomva a saját koalíciós kormányuk révén. A 45-ös eseményekért meg "megdolgoztak "rendesen . Pusztították az európai népeket, romba döntötték a világ számos térségét. Az igaz, mint utólag kiderült, hogy a pénzt ami a háborúhoz kellett a harcoló felek részére részben azonos forrásból biztosították a jó haszon reményében "tisztes" bankárdinasztiák.

      Törlés
  12. Ez a nyikhaj riporter tökéletes mintapéldánya a mai német átlagpolgárnak.
    Félművelt, féliginformált, igazán nem is nagyon érdeklik más országok, csak a buli, koncertek, romkocsmák, a pia felületességéig. Nem is kell ezekről gondolkodni, mert az agyába ülteti helyette a média, amint a mellékelt ábra is mutatja.

    VálaszTörlés
  13. Le a kalappal Szíjjártó előtt!

    VálaszTörlés
  14. Leveszem a kalapom Miniszter úr előtt. Ezért szavazunk önökre. Nem szeretnék Magyarország élén olyan embereket látni akik behúzott farokkal kullognak el egy ilyen helyzetben.

    VálaszTörlés
  15. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz !!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  16. Ez a "riportes" is egy gerinctelen bérenc, aki játszani próbálja az eszét - ami nincs....

    VálaszTörlés
  17. Miniszter úr tökéletesen megtalálta a hangot egy arrogáns némethez! Mégis huncut a német,
    Hogy a fene enné meg!
    A tüdejét a máját,
    Minden oldalbordáját!
    Ha azt mondja: "Das ist gut!"
    Akkor csal meg a huncut.
    Mégis huncut a német,
    Hogy a fene enné meg!

    Megállj német majd megbánod,
    Hogy a magyart egzekválod!
    Bőrödből csinálok dudát,
    Azon fúvom el a nótát:
    Mégis huncut a német!

    (Az egész Magyarországon elterjedt - száz éven keresztül tiltott szövegű - dallam Kalotaszegen a legényestánc zenéjeként él tovább.) -- nem véletlenül!

    VálaszTörlés
  18. Mintha Fekete Győr német kiadását látnám, hallanám.

    VálaszTörlés
  19. Olyanra nincs bizonyíték, h magyar határőr vert meg bárkit is, de olyanra nem egy van, h a liberális hírcsatornák hogyan gyártyák a fake news-okat. Olyat is láttunk, h valaki gyereket lóbál a kerítésen át, meg olyat, aki füstöt fúj a gyerek szemébe, h az könnyezzen, h aztán ezekkel a képekkel manipulálják a nézőket. De azok a képek is bejárták a világot, ahol gonosz magyar rendőrök a sínekre taszítanak egy kisgyerekes menekült családot, aztán a következő képről kiderült, h éppen felsegítik őket, de persze a hazug média ezt már nem adta le.

    VálaszTörlés
  20. Hála Isten van egy nagyon intelligens és okos Külügyminiszterünk, csak meghajolni lehet előtte.Ugyanúgy Dr. Orbán Viktor Miniszterelnökünk aki szintén hazánk védelmét szolgálja.Mindenki nagyon becsülje meg szolgálatukat, mert ilyenre hazánkban nagyon de nagyon régen nem volt lehetőség. A német fajankó meg kritikán aluli buta mai fiatal akinek kimosták az agyát, és pénzért mindenre hajlandó.

    VálaszTörlés
  21. Ennek a német butának még annyi esze sincs hogy ha vádol nem bizonyitott tényekkel az törvényellenes és őt ezért felelősségre lehet vonni. Ennek a fickónak lila gőze nincs a jogról, sötét buta. akkor mondhatja csak azt ha ő saját maga látta az esetet.Hogy politikai helyen is ezt állitják az azért van mert kinjukban nem tudják már mivel vádolják hazánkat, azok is bizonyitékok nélkül, és hazaárulóinktól kapott döbbenetes orbitális hazugáságokkal mocskoskodnak Brüsszelben, s ha ezeknek hisznek és ezekután tesznek lépéseket hazánk ellen, ők ugyanúgy bűntényt követnek el, különben hihetetlenul aljas az egész EU. Ezeket már régen ki kellett volna kergetni onnan.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése