Etarget -közép

Dobrev Klára még az európai szocialistáknak sem kell

 Hatalmas pofon érkezett!

Brüsszelben tartottak csúcstalálkozót Európa szocialistái, és szavaztak az új vezetői tisztségeikről is. Gyurcsány Ferenc felesége is megmérette magát, amire a magyar baloldal is felkészült. Ujhelyi István lélekben már újra össze is kapcsolta a DK-t és a haldokló MSZP-t, majd nem sokkal a szavazás lezárulta előtt kijelentette, hogy „nekik van csapatuk Európában, Orbán viszont egyedül focizik”. Aztán a liberális álmok ismét szertefoszlottak, Dobrevből ugyanis még az európai elvtársai sem kérnek: ő kapta a legkevesebb szavazatot.


 

A magyar baloldal számára rendkívül fontos volt a mai nap, azonban valószínűleg a liberális média mégsem fogja felkapni a brüsszeli fejleményeket. Az európai szocialisták csütörtökön választották meg vezető tisztségviselőiket. A szavazásra a magyar szocialistákat is meghívták, mint utólag kiderült, pusztán a látszat kedvéért. Ujhelyi István azonban nagyon komolyan vette az eseményt, odáig ment, hogy jó előre kijelentette: „az MSZP-nek van csapata Európában, míg Orbán Viktor egyedül focizik”. Merész kijelentés ez egy olyan párt képviselőjétől, amelyik a következő országgyűlési választáson várhatóan a parlamentbe se kerül be, de afölött a tény fölött se menjünk el, hogy Ujhelyi képzeletben újra összeforrasztotta a DK-t és az MSZP-t, hiszen a magyar baloldal brüsszeli képviselői közül a jelöltek között Dobrev Klára szerepelt – bár meg kell jegyezzük, MSZP-s politikust jóval nehezebb lett volna találni.

Az ellenzéki örömből azonban újra pofára esés lett, hiszen a jelöltek közül Dobrev kapta a legkevesebb szavazatot, tehát még brüsszeli elvtársai is elutasítják. Ha mindehhez hozzátesszük, hogy egyre több jel utal arra, hogy a Fidesz körül szerveződik az új európai jobboldali pártcsalád, Ujhelyi kijelentése meglehetősen humorosan hat. Mindenesetre egy újabb kiváló bizonyítékkal gazdagodtunk annak kapcsán, hogy mennyire veszik komolyan a magyar ellenzéket folyamatosan emlegetett európai szövetségeseik.

 www.pestisracok.hu

Megjegyzések

  1. Hogy mire tartják nyugaton hazánk baloldali "lumpen bolsi" komcsi csürhét tökéletesen látható volt ahogy mikron (makron) - mosó konyha pihenőben- fogadta ezt a moslék bandát !!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Fidesz aljas hazugságai , magyarokkal szemben is dühítő !!! Tiszteld embertársaid , mert olyan az adjon isten , amilyen a fogadj isten !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én eljutottam odáig, hogy a fidesz-féle jellemtelen emberek hazugságain már csak mosolygok.

      Törlés

Megjegyzés küldése