Etarget -közép

Hatalmas politikai bomba robbant!

Előkerült a Momentum pécsi elnökének beszámolója. - Ezt olvassák el!

Egy hónapot kellett várni arra, hogy megtudjuk, Nemes Balázs mit csinál innovációs biztosként félmillióért. Van, aki szerint a Momentum pécsi elnöke csak mellébeszél a tájékoztatóban. 

A Baranya megyei hírportál, a Bama birtokába került a Momentum pécsi elnökének, a város innovációs biztosának tevékenységéről szóló, régóta várt beszámoló.

A portál cikke szerint a dokumentum nem túl hosszú, és kevés konkrétum derül ki belőle.

Korábban lapunk is megírta, hogy a Momentum pécsi elnökének, 

Nemes Balázsnak olyan szerződést sikerült kötnie a baloldali vezetésű önkormányzattal, hogy nem kell beszámolnia arról, mit is dolgozik a város innovációs biztosaként; a több mint bruttó félmilliós havi fizetését viszont rendszeresen folyósítják.


 

A Bama friss cikkéből kiderül, Kővári János, az Összefogás Pécsért Egyesület vezetője, a pécsi jobboldali ellenzék önkormányzati képviselője nem nyugodott bele a helyzetbe, és a Nemes biztosi tevékenységéről szóló beszámolót már egy hónapja kikérte, de csak néhány napja kapta meg azt.

Kővári a helyi lapnak úgy fogalmazott, 

Nemes a több mint kétéves tevékenységéről mindössze négy oldalon számolt be, amely hasonlít ahhoz, amikor egy felkészületlen diák a gimnáziumban mellébeszél.

A Bama szerint a dokumentumban valóban nagyon kevés konkrét időpont van, de a tárgyalópartnerek személynevei, titulusai sem találhatók meg benne, ahogy számszerűsíthető adatokat is fölösleges keresni az írásban. Hozzáteszik:

Nemes a szövegben meg is jegyzi, hogy „hiba lenne azonban azt gondolni, hogy az azonnali, nagy ívű eredmények elvárása a helyes magatartás”.

A portál arra is felhívja a figyelmet, hogy a pécsi városháza által kiadott szerződés szerint Nemes teljesítésének igazolására Péterffy Attila polgármester jogosult, de a városvezető a közgyűlésen ezt letagadta.

Azt állította, hogy vallja, „ha valaki valamilyen megrendelést aláír, akkor ő másik oldalon teljesítést ne igazoljon, mert így lehet a korrupciós kockázatot csökkenteni, éppen ezért már ebben az esetben sem én írom alá a teljesítési igazolásokat”.

A Bama szerzője úgy véli, ez azt jelenti, hogy a szerződés alapján akár nem lehettek jogszerűek a kifizetések sem, hiszen a munkát Péterffynek a szerződés szerint kellett volna leigazolnia.

A Momentum pécsi elnöke körül nem ez az egyetlen különös ügy. Nemrég a párt egykori elnökségi tagja, Körömi Attila azzal vádolta meg Nemest, hogy csalással választották újra a tavaly áprilisi tisztújításon a helyi alapszervezet vezetőjének.

Borítókép: Nemes Balázs (Forrás: Wikipédia)

Vizvári Soma - www.magyarnemzet.hu 

 

 

 


Megjegyzések

  1. Így megy ez a hazaáruló komcsi-náci ballibsiknél !

    VálaszTörlés
  2. VAN ENNÉL BOMBASZTIKUSABB IS!!!
    Dr. IGNÁCZ GÖRGY (06-30-259-4473) az ELTE ÓRAADÓ SZADISTA VÉRBÍRÁJA (Email: ignaczg@staff.elte.hu) 17 ÉV FEGYHÁZRA ÍTÉLTE a MAGYAR HAZAFIT: BUDAHÁZY GYÖRGYÖT!!!
    2022-ben MÉG ERŐSEBB ROTHSCHILD HARAPÓFOGÓBAN a MAGYARORSZÁGI (I)GAZSÁGSZOLGÁLTATÁS, MINT 140 ÉVE, AMIKOR is ÁTKOZOTT TALMUDISTÁK KIVÉGEZTÉK a KERESZTÉNY SOLYMOSI ESZTERT!!!
    A megátalkodott szemita belső ellenségeket milliárdokkal kitömő Rothschild csicska Orbán-kormány “fővárosi törvényszéke” 12 évi pedofideszes teljhatalom záróakkordjaként 17 év fegyházra ítélte Magyarmaton/Orbániában a szabadságharcos hazafit: Budaházy Györgyöt!!!
    #János 8:44 – Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.
    SZÍVRITMUSODRA HANGOLVA, HOGY FÜLHALLGATÓVAL KÖZEPES HANGERŐN KÉPES LEGYÉL, KÉPES “ÉGEKEN” ÁT UTAZNI #HETEDHÉT VILÁGUNKBAN!!!
    KÖROSZTÁSÚ JELZÉS = JÉZUS KRISZTUS! Eléggé magyarul van; – ugye?!
    Badiny Jós Ferenc JóIsten adta világhírű ÜDVtörténészünk emlékére; – aki újból életet lehelt a Magyar Szakrális Királyság VÉRvonalába!
    https://www.youtube.com/watch?v=xbl9mN23Wao

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése