Etarget -közép

Új leleplező videó került elő Meghanról

 Harry herceget kitoloncolhatják az Egyesült Államokból

A kábítószerekhez fűződő élményeiről is beszámol könyvében a sussexi herceg. Ám az Egyesült Államokban szigorú szabályokhoz kötik a vízum kiadását, melynek egyik feltétele az előzetes nyilatkozat a drogfogyasztásról. Ha ez elmaradt, kínos helyzetben találhatja magát a főrend.

Ebben az évben mgjelent Spare (Tartalék) címen megjelent önéletrajzában és interjúkban is kendőzetlenül számolt be drogfogyasztási tapasztalatairól Harry herceg. Beszámolója szerint kokain mellett marihuánát és varázsgombát is használt – írja a Daily Mail.

A tudatmódosító szerek használatáról az amerikai vízum igénylésekor nyilatkozni kell, a lap szerint ennek esetleges elmaradását vizsgálják a hercegnél. Eddig ugyanis nem derült ki egyértelműen, hogy eleget tett-e ennek a kötelezettségnek, amikor 2020-ban feleségével, Meghan Markle-lel az Egyesült Államokba költöztek. 


 

Amennyiben ez elmaradt, vagy hazudott a hivatalos szerveknek, akár ki is toloncolhatják az országból.

Több fővárosi tisztviselő a herceg mellé állt az ügyben, és az üggyel kapcsolatba hozható elektronikus levelezés és egyéb dokumentumok zártkörű kezelését kérték. Azonban a washingtoni Haritage Foundation ellenkező véleményt képvisel.

A szervezet kezdeményezte, hogy minden bizonyítékot hozzanak nyilvánosságra, mivel szerintük az amerikai adófizetőknek joguk van tudni, történt-e bejelentés, vagy sem.

A kábítószer használatának beismerése önmagában is elegendő ok a kérelem elutasítására – mondta a Page Sixnek Neama Rahmani volt szövetségi ügyész. Vagyis szerinte Sussex hercegének be kellett volna vonni a vízumát, mivel beismerte a törvénysértést.

(VIA) www.magyarnemzet.hu

 

Megjegyzések