Etarget -közép

Lajos herceg ordított az embereknek a koronázási ünnepségen, most már azt is tudni, hogy mi baja volt

 Szájról olvasó szakértő oldotta meg az újabb rejtélyt.

Jó néhány rejtély fűződik a koronázási ünnepséghez, most egy újabbat sikerült megfejteni, nevezetesen hogy Lajos herceg miért és mit kiabált a koronázási hintóból az embereknek. 

Korábban azt is sokan találgatták, hogy mit mondhatott III. Károly a feleségének, Kamillának, miután kiléptek a Buckingham-palota erkélyére.

Akkor jól láthatóan Károly a feleségéhez, Kamillához fordult, és úgy tűnt, hogy tréfásan megjegyzést tesz, azonban kiderült, Károly király egy kissé aggodalmas megjegyzést tett Kamilla királynének. 


 

A királyi beszélgetéseket, amelyek akkor történtek, amikor a királyi család lenézett a palota előtt összegyűlt emberekre, azóta megfejtették. Miután a király Kamilla királynéval az oldalán felbukkant, figyelmeztette feleségét, hogy legyen óvatos. Ezt mondta: „Nem megyek túl közel, nehogy a tűzoltóknak kelljen beszaladniuk, hogy megmentsenek.”

Azóta aztán azt is sikerült megfejteni, hogy Lajos herceg mit kiabált az embereknek, amikor a hintóban ült. A fiú nem teljesen értette, hogy mi ez a nagy felhajtás, és ezt most egy szájról olvasó szakértőnek köszönhetően tudhatjuk. 

– Ti meg miért kiabáltok? Minek visítotok? – pontosan ez a két mondat hangzott el a herceg szájából. 

Mindezt az alábbi videóból lehet tudni. 

Borítókép: Lajos herceg ásít (Fotó: AFP/Odd Andersen)

www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések