Etarget -közép

Mindenét elvesztette: a kórházban arra ébredt a férfi, hogy lánya és felesége is meghalt

 A család egy esküvőn vett részt, amikor a tragikus baleset történt. 

Egész Ausztráliát megrázta az a baleset, ahol a násznépet szállító busz menet közben felborult. Tíz ember életét vesztette, 14 embert pedig súlyos sérülésekkel kórházban kezelnek. 

Nadene 'Nads' McBride és lánya, Kyah McBride is a halálos áldozatok között van. Kyah partnere, Kane Symons szintén eltűnt, miután az elmúlt közel 30 év leghalálosabb közúti balesete volt az országban. Az apa, Graham 'Banger' McBride nyaksérüléssel került kórházba. Amikor felébredt, akkor közölték vele, hogy lánya és felesége sem él már.

McBride úr jól ismert alakja a Singleton Roosters Australian Football Clubnak, ahol Kyah sztárjátékos volt, Nadene pedig az edzője..

A McBride család kedd délután közleményt adott ki: "Nincsenek szavak, amelyek leírhatnák azt a gyászt, amelyet családunk jelenleg érez."

Facebook

 

A baleset 23 óra 30 perc után történt a Wine Country Drive körforgalomban, Greta városában, az Új-Dél-Wales állam Hunter Valley régiójában, Sydneytől északra. A busz Mitchell Gaffney és Maddy Edsell esküvőjéről tartott vissza a közeli Wandin Valley Estate-ről, amikor felborult. Brett Button sofőrt letartóztatták, majd óvadék ellenére szabadlábra helyezték. Robyn Richardson bíró azt mondta, hogy ő "egy olyan ember, aki a közösség többi tagjával együtt szenved".

Azóta szívszorító felvételek láttak napvilágot arról, hogy az anya és a lánya egymást dicsérik egy alig két hónapja megjelent YouTube-videóban. A Sydney Roosters profi rögbiligás klub videója azt mutatja, hogy a család elérzékenyült, miközben egymásról és a szeretett klubjukról beszélnek.

„Nem is ülhetnék jobb ember mellett” – mondja Kyah sírva. McBride asszony segített megalapítani a Roosters női csapatát, és vezető csapattá fejlesztette őket. Azt mondja: "A lányomat tanítani nagyon-nagyon nehéz olykor. Valószínűleg az egyetlen ember, aki egyenesen megmondja, ha nem tetszik neki, amit mondtam. Imádom a lányaimat. Nem tudok nem sírni, mert borzasztóan szeretem őket".

www.ripost.hu

 

Megjegyzések