Etarget -közép

Sokatmondó bizonyítékok kerültek elő a Wagner-vezér gépének roncsaiból + videó

Ezt nem fogják elhinni!

A repülőgép most megtalált darabjainak vizsgálata alapján is egyre valószínűbbnek tűnik, hogy nem lövedéktől zuhant le a Jevgenyij Prigozsin által használt gép. Ezúttal a gép egyik szárnyából és futóművéből találtak meg roncsokat; több szakértő is azt nyilatkozta, hogy nem láthatók rajta olyan sérülések, amelyek azt jeleznék, hogy egy becsapódás okozta a magángép vesztét.

A gép lelövését már az Egyesült Államok is elvetette, Patrick Ryder, a Pentagon szóvivője szerint a Wagner-csoport vezetője valószínűleg meghalt a repülőgép-szerencsétlenségben, azonban nem lát bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy a gépét rakétatalálat érte volna.


 

A roncsok mellett a gép lezuhanásáról készült felvételeket is megvizsgálták, amelyeken az látható, ahogy a füstölgő repülőgép rohamosan veszít a magasságból. 

Borítókép: Az Orosz Nyomozó Bizottság által közreadott kép a mentőalakulatok tagjairól az oroszországi Tver megyében lévő Kuzsenkino község közelében lezuhant magánrepülőgép roncsa mellett 2023. augusztus 23-án (Fotó: MTI/EPA/Orosz Nyomozó Bizottság)

www.magyarnemzet.hu 

p>

Megjegyzések