Etarget -közép

Kiszivárgott Márki-Zay Péter 2024-es választási stratégiája

 A Magyar Nemzet megszerezte az ördögi tervet!

A bukott baloldali miniszterelnök-jelölt a jelek szerint semmit nem tanult, és semmit nem felejtett 

A bukott miniszterelnök-jelölt mozgalma továbbra is bízik a kormánypárti szavazók megnyerésében. Márki-Zay Péter nem tett le arról, hogy a szerinte megtévesztett magyarok tömegeit a saját oldalára állítsa.p>

Lapunk megszerezte a bukott miniszterelnök-jelölt nagy tervét, amivel újra megpróbálkozna visszatérni az országos politika színpadára. 


 

A Mindenki Magyarországa Néppártnak (MMN) megvan az ütemterve, stratégiája a NER leváltásához – derül ki abból a határozatból, amelyet a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnöksége juttatott el a szervezet aktivista-hálózatát lefedő Kossuth-körökhöz (KK). A Márki Zay Péter által életre hívott mozgalom közlése szerint ugyanis a 2022-es elbukott választás után a mozgalom elvégezte a választási kudarc okainak elemzését, a hibák feltárását, új elnökséget választott, továbbá

 „sikeresen elszámolt a mintegy 2,5 milliárdos összellenzéki kampány költségeivel, eredményesen állta és részben le is zárta a NAV-, a titkosszolgálat, az ÁSZ-, NAIH-ellenőrzéseket, és az ellene indított pereket.”

ezen kívül a szervezet „megalkotta az MMM célrendszerét, stratégiáját, amelynek eredményeként segített  létrehozni az MMN pártot, amely számára jelképesen átadta a stafétabotot a NER leváltásáért való küzdelemben”.

A Magyar Nemzet által megismert elnökségi határozat szerint a mozgalom és a párt vezetése, valamint működése a jövőben szétválik. E szerint 

az MMM és a KK hálózat  megvalósítja az „Ébresztő Magyarország!” programot. 

Erről az elnökség úgy fogalmazott, együttműködve más civil szervezetek és akár pártok helyi aktivistáival egy felvilágosító kampányt folytatnak a „kormánymédia által ma még megtévesztett szavazók szemének megnyitásáért, rámutatva a kormánymédia által hangoztatott »dicső« eredmények és a valóság közti különbségekre”. Ezen túl a „nem tisztességesen működő kormányhű testületek leváltása érdekében” a helyi önkormányzatok pártmentes új képviselőtestületeinek megválasztásáért dolgoznak.

A döntés értelmében mindezalatt a párt „a fő céljának, azaz a NER leváltásának érdekében” a  jövőbeni Magyarországról, a szükséges társadalmi-politikai kultúraváltásról és egy tisztességes kormányzásról alkotott elképzeléseit hirdeti.

Elképzelésük szerint 

a párt növelni tudja majd a „szavazóbázis” nagyságát, mivel az MMM-KK hálózata segítségével „rendelkezésére áll az akcióképes aktivistahálózat is a kormányváltáshoz”.

Mindezt a 2024-es választásokon két lépésben tervezik elérni. Mint írják, elsőként az MMM és az általa koordinált és támogatott Kossuth Kör hálózat a szavazók meggyőzésével helyi, lokálpatrióta, tisztességes, hozzáértő jelöltekből (és nem pártkatonákból) álló képviselőtestületek és polgármesterek megválasztásáért kíván dolgozni. 

Ezért arra kérjük az összes civil szervezetet és valódi ellenzéki pártot, hogy működjenek együtt az MMM »Ébresztő Magyarország!« programja minél eredményesebb végrehajtásáért

– olvasható a lapunkhoz eljuttatott elnökségi határozatban.

Továbbá az EP-választáson „az MMN párt olyan eredményt kíván elérni, amely által: egyrészt  több képviselőt tud az Európai Néppárt soraiba delegálni, másrészt 

az MMN pártot támogató szavazók számának növekedésével bizonyítani tudja, hogy képes a bizonytalanok, kiábrándultak és az eddig a kormánypártokra szavazók megnyerésével a NER remélt bukásához jelentősen hozzájárulni”.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Teknős Miklós/Magyar Nemzet)

www.magyarnemzet.hu

 

 

Megjegyzések