Etarget -közép

Rájött a svájci újságíró, hogy Orbán Viktornak igaza volt, és azt is leírta, miért

Kurt W. Zimmermann kemény véleménye!

Kurt W. Zimmermann szerint helyes volt Orbán Viktor migrációs politikája, hiszen Európa más részeivel ellentétben Magyarországon nem randalíroznak a Hamász-párti tüntetők. Az elismert svájci újságíró viszont azt is tudja, hogy akik eddig kritizálták a magyar kormányfőt, a tények hatására sem változtatnak álláspontjukon – írta a Mandiner.


 

Mégis csak helyes volt Orbán Viktor migrációs politikája – vetette fel Kurt W. Zimmermann a Die Wellwoche oldalán. Emlékeztetett arra, hogy a magyar miniszterelnök kezdettől fogva ellenezte a brüsszeli javaslatot a migránsok szétosztásával kapcsolatban.

p>

Miután megtámadták Izraelt, Európa-szerte Hamász-párti tüntetéseket tartottak Berlintől Párizsán át Stockholmig, minden városban randalíroztak. Ezzel szemben Budapesten nem, ezért Európa egyik legnagyobb zsidó közösségének nem kellett az ellenséges arabok elől menekülnie – írta publicisztikájában.

Hozzátette, olyan cikkeket keresett az eseményeket követően, amelyek szerint Orbán Viktor talán nem is tévedett a muszlim bevándorlókkal szembeni szkepticizmusával, de nem talált ilyet.

A rosszfiúk mindig rosszak maradnak, a jófiúk pedig jók. A következő EU-csúcson majd megint Orbán kapja a pofonokat a médiától, amiért nem akar terrorista szimpatizáns szíriaiakat és afgánokat befogadni – mutatott rá Zimmermann.

 www.magyarhirlap.hu

 

Megjegyzések