Etarget -közép

Gazdát cserél a pártvagyon?

Hamarosan elkelhet a szocialisták Villányi úti központja.

Úgy tudjuk, hamarosan bejelentést is tehet az MSZP, a kvázi-székház eladása évek óta napirenden van.

Eladhatja jelenlegi pártközpontját az MSZP, a pártvezetésben erősen gondolkodnak a Villányi úti ingatlan értékesítésén – írtuk meg még idén márciusban névtelen forrásokra hivatkozva. Akkori információink szerint a részleteket Tóth Bertalan frakcióvezető ismertette egy akkori választmányi ülésen.


 

Forrásunk állítja, a párt irodáinak helyet adó, igencsak felújításra, illetve korszerűsítésre szoruló épület eladása nem kényszerűség, sokkal inkább ésszerűség. Ha ugyanis megvalósul a tranzakció, úgy akár új, az igényeknek megfelelő ingatlant tudnak venni a bevételből.

Molnár Zsolt pártigazgató a tavalyi választási kudarc után lapunknak maga is elismerte, miután kevesebb támogatásból kénytelenek gazdálkodni, racionalizálni kell a gazdálkodást, munkatársakat is kénytelenek voltak elküldeni. Ráadásul bár a folyamat egy ideje lefékeződött, több politikus is átigazolt a DK-ba, vagy csupán felmerült annak lehetősége – kétségtelen, ez a többi ellenzéki pártra is igaz.

A szocialisták épp újabb kihívásokkal kénytelenek megküzdeni, kompetenciájuk igazolása érdekében még egyfajta programot is alkottak, míg 

 

 

 

Megjegyzések