Etarget -közép

Az orosz–ukrán háború lezárására készülhet a Nyugat

 Íme a fő forgatókönyv, amely a valóságon alapul.

 Kijev nyugati szövetségesei hamarosan nyíltan beszélni fognak Ukrajna felosztásáról, hogy véget vessenek az orosz–ukrán háborúnak – mondta Petr Drulak volt cseh vezető diplomata a Ria Novosztyi orosz hírügynökség tudósítása szerint.

A fő forgatókönyv, amely a valóságon alapul, az, hogy Kijev nem fogja ellenőrizni az összes területet, amely Ukrajna nemzetközileg elismert határain belül van.

Azok, akik ehhez ragaszkodnak, és ezt tartják a béke legfőbb feltételének, illúziókba ringatják magukat. Akik felismerik, hogy Ukrajna megoszlik és zsugorodik, azok józanul nézik a dolgokat

– idézte a hírügynökség az egykori cseh diplomatát.


 

Azt is mondta, hogy a nyugati támogatást elvesztett Ukrajna tovább fog morzsolódni az ukrán háborúban, ha szövetségesei nem kényszerítik engedményekre.

Eljön az igazság pillanata. Nem tudom, mikor következik be: néhány hónap múlva, még idén vagy egy év múlva, de az biztos, hogy bekövetkezik, és Ukrajna nem marad meg. Akkor eljön az igazság pillanata. Hasonlóképpen, egy bizonyos ponton a Nyugat magára hagyta Afganisztánt, és előtte Irakot. Most valami hasonló vár Ukrajnára

– összegezte. 

Borítókép: Ukrán katonák tartják állásaikat (Fotó: Sergii Kharchenko/NurPhoto)

www.magyarnemzet.hu

 

 

Megjegyzések