Etarget -közép

Koncz Zsuzsa viselt dolgai nagyon durván felbőszítették az Orbán Viktor Akciócsoport tagjait

 Az énekesnő ezt csak magának köszönheti.

Felhévizy Félix az év utolsó napját szereti nyugalomban tölteni, és éjfélkor egy pohár finom pezsgővel köszönteni az új esztendőt. Most is erre készült, behűtötte a pezsgőt, bekészítette a virsliket, és éppen az ilyenkor kötelezően fogyasztandó téliszalámis, csemegeuborkás retro szendvicsek készítésével foglalatoskodott, amikor csöngettek nála. Gyorsan odalépett és kinyitotta az ajtót. Ki más, mint Reinfrank néni állt a küszöbön, kezében egy nagy ajándékkosárral és azonnal beszélni kezdett:

– Kedves Félix, tudja, létrehoztam egy társaságot, egy polgári kört a környéken élő, hasonlóan gondolkodó barátaimból, ismerőseimből. Hetente, kéthetente összejárunk, átbeszéljük a közéleti eseményeket, és természetesen segítünk szórólapozni is, ha szükség van ránk. A kis társaságunkat elneveztük Orbán Viktor Akciócsoportnak, mert nagyon tiszteljük a miniszterelnököt. Ezt a kis ajándékkosarat pedig önnek állítottuk össze, kedves szerkesztő úr. Nagyra értékeljük a munkáját, nagyon szeretjük az írásait – mondta Reinfrank néni, és átadta a fülig elpiruló Félixnek az ajándékot. 


 

A hírlapíró megköszönte a kedvességet és a szép szavakat. Éppen be akarta invitálni a ház hírmondóját egy kávéra, amikor Reinfrank néni ismét magához ragadta a szót:

– Tudja, szerkesztő úr, volt egy szavazás nálunk a két ünnep között arról, hogy az idei esztendőben melyik baloldali közéleti szereplő bőszített fel minket a legjobban, és egy elég meglepő eredmény születetett. Képzelje el, Koncz Zsuzsa szerezte meg ezt a nem túl dicsőséges titulust, pedig sokan voltak ám versenyben Havas Henriktől kezdve Tordai Bencén át egészen Para-Kovács Imréig. De valljuk be, a liberális énekesnő ezt csak saját magának köszönheti. Hiszen számos esetben támadt már rá a kormányra, de olyan is előfordult, hogy az egész magyarságra tett dehonesztáló kijelentést. Az idei évben is kitett magáért, a szokásos lekezelő, liberális gőggel beszélt Friderikusz podcastjében és lefitymálta Azahriah zenéjét is. Mező Gábor pedig az Axióma adásában olyan dolgokat mesélt el Konczról, ami miatt végleg lehullt a lepel az énekesnőről. Megyek is Félix, nem rabolom az idejét, fogyassza egészséggel a kis ajándékunkat és ígérje meg, hogy 2024-ben is folytatja a munkáját. Boldog új évet kívánok! – mondta Reinfrank néni, és már el is tűnt a lépcsőfordulóban.

Felhévizy mindig meglepődik, amikor Reinfrank nénivel beszél, hogy az idős asszony milyen jól látja a dolgokat.

Érdemes egy pillanatra ideidézni azokat a tényleg erős mondatokat, amelyeket Mező Gábor mondott az Axióma műsorában a baloldali énekesnőről:

„[…] Nagyon nevetséges ez a Koncz Zsuzsa Jelbeszéd-botrány. Ez az egyetlen, amihez tud ragaszkodni, hogy ebből nagyon nagy balhé volt. Azt hazudta, hogy utána évekig nem jelenhetett meg lemeze. Ha valaki beüti a Wikipédiára, látni fogja, hogy a következő években sorra jelentek meg a lemezei. Arra nem vette a fáradságot a Koncz Zsuzsa, hogy úgy hazudjon, hogy az ne legyen egy perc alatt lenyomozható. […] Az ő mellettük álló sajtó erről nem fog tudomást venni. […] Boldizsár Iván menyeként, a fia feleségeként a diktatúrának a kegyeltje volt. Azt is tudjuk, hogy benne volt az Országos Béketanácsban, ami már a 60-as években is nagyon égő lett volna egy normális embernek, de akkor, amikor ő benne volt a 70-es évek végén, 80-as évek elején, szánalmas. Egy ilyen ember, aki benne volt a diktatúra propagandaszervezetében, ő beszél arról, hogy ő milyen lázadó volt, ez olyan hazugság, ami önmagáért beszél.[…] ”

– Bizony, nem csodálom, hogy Koncz Zsuzsa bőszítette fel a legjobban az Orbán Viktor Akciócsoport tagjait. Nagyon fontos, hogy kiderüljön az igazság ezekről az emberekről, mert gyalázatos módon a saját szimpatizánsaikat, rajongóikat csapják be – gondolta magában Felhévizy, és miután biztonságba helyezte a Reinfrank nénitől kapott kedves ajándékot, folytatta a szilveszteri előkészületeket. 

Boldog új esztendőt kívánunk minden kedves olvasónknak!

Borítókép: Koncz Zsuzsa Kossuth- és Prima Primissima díjas énekesnő (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Felhévizy Félix - www.magyarnemzet.hu

 

 

Megjegyzések