Etarget -közép

Halálos fenyegetéseket kapott Rákay Philip és családja

 Szégyen! Ebből elég!

Rákay Philip szekszárdi származású televíziós személyiség exkluzív interjúban mondta el, hogy több mint három évtizede kezdett televíziózni, azóta közszereplő, ám a fenyegetésekhez nem tudott hozzászokni. Leginkább ahhoz nem, hogy a gyerekeit vagy a feleségét bántják.

Rákay Philip, akinek a Most vagy soha! című, a márciusi ifjak egy napjáról szóló filmje március 14-én kerül a mozikba, a Facebook-oldalán így harangozta be a beszélgetést: 

Őszintén a Most vagy soha! kulisszatitkairól, politikáról, beteg művészek lázálmairól, a „független objektív” hazugságról, és halálos fenyegetésekről. A Századvég YouTube- csatornáján Andor Éva faggatott. Vigyázat! 1 óra 42 perces interjú, hidegélelmet bekészíteni!

– írta többek között.

Rákay Philip gyermekeit és a feleségét is támadják

A producer az interjúban elmondja, hogy több mint három évtizede kezdett el televíziózni, azóta közszereplő, ám a fenyegetésekhez nem tudott hozzászokni, leginkább ahhoz nem, hogy a gyermekeit vagy a feleségét bántják. 


 

– Rajtam sok minden elfér, nem mondom, hogy nekem jólesik, de hogy mondjam, még csak azt sem mondom, hogy lepereg, de én ezt nagyjából viselem – tette hozzá. 

Azonban ismertette, családilag nagyon nagy árat fizettek az ismertségéért, főleg az előző választások miatt. 

– Szerencsére nem úgy értve, hogy ez szétzilálta volna a családunkat, mert az is megtörténhetett volna, csak ennél jóval szorosabb szövetség a miénk. De azért azt végignézni, hogy a gyerekeim amit kaptak, meg a feleségem, tehát a halálos fenyegetésektől hadd ne mondjam milyen filmekbe illő jelenetekig, a bedrónozás a házunk fölé, a követése a lányomnak itt-ott, és ezeknek az olyan arzenálja, amit józan ésszel el sem tudsz képzelni – sorolta az interjúkészítőnek Rákay Philip. 

Őrök álltak a házuknál 

Arról is beszélt, hogy a legutóbbi országgyűlési választások előtti utolsó kilenc hónapban

éjszakánként őrök álltak a házuknál, mert olyan fenyegetések jöttek, amiket már nem tudott lesöpörni az asztalról.

Hozzátette: a fenyegetések miatt vitték nemzetközi iskolába a gyerekeiket, mert úgy voltak vele, hogy ott kevésbé érdekes az apjuk.

Borítókép: Rákay Philip kommunikációs és médiaszakember, a Nemzeti Emlék-őr díj egyik kitüntetettje (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

 

Megjegyzések