Etarget -közép

Óriási balhé: Lőw Zsolt és Kimmich egymásnak ugrott a Bayern veresége után + videó

 Áll a bál!

Kikapott a Bayern München a Bochum otthonában, ez volt zsinórban a harmadik veresége a bajor sztárcsapatnak. A feszültség pedig egyre nagyobb, amiből óriási balhé kerekedett: Joshua Kimmich és a másodedző Lőw Zsolt egymásnak ugrottak a meccs után. A Bayern már belső tárgyalást folytat Thomas Tuchel vezetőedző és stábja jövőjéről.


 

A Bundesliga 22. fordulójának záró meccsén a Bayern München 3-2-es vereséget szenvedett el a Bochum otthonában.A mérkőzés 63. percében Thomas Tuchel vezetőedző lecserélte a csapat német válogatott sztárját, Joshua Kimmich-et, aki már ekkor igen nehezen viselte ezt. A meccs lefújása után aztán a német Bild beszámolója szerint Kimmich és a Bayern másodedzője, Lőw Zsolt egymásnak ugrott, hangos veszekedés tört ki köztük.

Állítólag a csapatkapitány Manuel Neuer tett rendet a veszekedő felek között, de egy videón jól látható, hogy Lőw még az öltözőbe menet is vadul kiabál.

Kimmich már a lecserélése után zaklatott állapotban volt.

 


Ezután már nyolc pont a második helyezett bajorok hátránya a Bundesligában éllovas Leverkusen mögött. 

Óriási gödörben van a Bayern München, amely zsinórban a harmadik tétmeccsén veszített. Múlt héten a Bayer Leverkusen elleni bajnoki aranyrangadón nagyon sima, 3-0-s vereséget szenvedett Thomas Tuchel csapata, ezt követte szerdán a Lazio elleni 1-0-s fiaskó a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén, most pedig a Bochum elleni újabb kudarc. 

Azonnali belső tárgyalást rendelt el a Bayern München

A balhé után azonnal belső tárgyalást rendelt el a Bayern München, amelynek témája a Tuchel-vezette edzői stáb jövője a klubnál. Ezt az általában jól értesült Fabrizio Romano osztotta meg a hivatalos oldalán:

 

Cikkünk frissül.

Borítókép: Joshua Kimmich, a Bayern München sztárja a Bochum elleni meccs és a veszekedés után (Fotó: AFP/David Inderlied)

 

 

 

Megjegyzések