Etarget -közép

Orosz–ukrán háború: így néz ki egy elpusztított Abrams tank

 Ilyet még nem látott!

Az orosz–ukrán háborúban az amerikai Abrams harckocsi jól kiképzett katonák kezében halálos fegyver. Azonban ha a legénységet olyan ukránok alkotják, akiknek csak alapfokú ismeretei vannak, akkor nem több, mint egy halálos csapda, egy mozgó acélkoporsó a katonák számára.

Tömegével semmisülnek meg vagy válnak használhatatlanná a nyugati fegyverek az orosz–ukrán háborúban. Az orosz hadsereg az amerikai Abrams tankok ellen is hatásos fegyvereket tudnak bevetni a harcok során. Az alábbi videó betekintést nyújt egy használhatatlanná vált Abrams tank belsejébe. 


 

Az amerikai Abrams harckocsi jól kiképzett, felkészült katonák kezében halálos fegyver. Azonban ha a legénységet olyan ukránok alkotják, akiknek csak alapfokú ismeretei vannak, akkor nem több, mint egy halálos csapda, egy mozgó acélkoporsó a benne lévő katonák számára

írta a Sputnik Globe hírportálon megjelent véleménycikkében Scott Ritter, amelyről lapunk is beszámolt korábban. Ezen a felvételen egyetlen pillanat alatt válik ócskavassá egy Abrams tank.

Borítókép: Az amerikai Abrams tankok egy pillanat alatt ócskavassá válhatnak az orosz–ukrán háborúban (Fotó: Wojtek Radwanski / AFP)

www.magyarnemzet.hu 

 

Megjegyzések