Etarget -közép

Itt egy újabb videó Magyar Péterről, ez alapján mindenki eldöntheti, hogy mit csinált a szórakozóhelyen a baloldal üdvöskéje

Egyre dagad a Tisza Párt alelnökének a botránya.

Hatalmas felháborodást váltott ki Magyar Péter pénteken kirobbant újabb botránya, amelyben a baloldal új vezetője politikushoz nem méltó módon lerészegedett egy drága belvárosi szórakozóhelyen, és végül a biztonsági őrök vezették ki onnan. A balhézásról eddig előkerült videók szerint Magyar Péter nem keveset önthetett fel a garatra, a legújabb közzétett Reddit-videóban pedig egyértelműen látszik: a nála nagyságrendileg húsz évvel fiatalabb lánnyal nem feltétlen „baráti alapon” táncol. Magyar Péter közösségi oldalán reagált a történtekre, ahol kifejezetten hazugságként írta le, hogy kihívóan viselkedett volna a szórakozóhelyen jelen lévő hölgyekkel, ő azt állítja, hogy fiatalokkal bulizott és szelfizett, akik meghívták néhány italra. A lenti videót megnézve mindenki eldöntheti maga, hogy vajon mi történt. 


 

A BRFK sajtóosztálya egyébként azt írta, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak. A Ripostnak két szemtanú is nyilatkozott, egyikük azt mondta, a történet nem ért véget azzal, hogy a politikust kidobták a helyről, ugyanis a balhé a szórakozóhely előtt is folytatódott. 

Magyar állítólag azt kiabálta, hogy „ez fenn lesz a neten”, aztán még dulakodott egy kicsit a biztonságiakkal.

VIDEÓ

Hozzáfűzik, a Tisza Párt alelnöke erősen ittas lehetett. A portál információi szerint a dulakodás oka az lehetett, hogy Magyar Péter elvette és eldobta az egyik vendég telefonját, aki éppen őt videózta. A férfi feljelentést tett az ügyben. 

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Ladóczki Balázs)

www.magyarnemzet.hu

 

Megjegyzések