Etarget -közép

Szoboszlai Dominik fergeteges partin keresett vigaszt

Nem semmi...

Szoboszlai Dominik szombat este bulizással igyekezett feltöltődni, maga mögött hagyni az Európa-bajnokságot, amelyen a magyar válogatott nem jutott túl a csoportkörön. Az ismert DJ, Hypeman Ali osztott meg közös képet Szoboszlai Dominikkel.


 

Szoboszlai Dominik két napig nyalogatta a sebeit, miután eldőlt, hogy a magyar válogatott kiesik, nem folytathatja a szereplését az Európa-bajnokságon. Pénteken délben aztán több válogatott játékoshoz hasonlóan ő is posztolt az Instagramon: megköszönte a szurkolóknak a biztatást és azt ígérte, mennek tovább, mert „nagy dolgok várnak még ránk”.

Többen azt tippelték, Szoboszlai, amint teheti, elutazik nyaralni, hogy feltöltődjön az új idény előtt. Előtte azonban még bulizott egyet a pesti éjszakában. Az ismert DJ, Hypeman Ali osztott meg közös képet Szoboszlai Dominikkel az Insta-sztorijában. Hypeman az Ötkert nevű szórakozóhely DJ-je, így a felvétel valószínűleg ott készült.

Nem Szoboszlai az egyetlen, aki kikapcsolódással igyekszik feledni az Európa-bajnokságot. Botka Endre meg is osztott egy képet a nyaralásáról. Gazdag Dániel a kutyaharapás szőrével megoldást válaszotta, ő már játszott is a klubcsapatában, a Phiadelphia Unionban.

www.magyarnemzet.hu

 

Megjegyzések