Etarget -közép

Tóth Gabinak elege lett, feljelentést tesz + videó

Az énekesnő a TikTokon üzent.

Könnyes szemekkel jelentkezett be a Tik-Tok csatornáján Tóth Gabi, bejelentette, hogy mostantól következménye lesz a gyomorforgató hozzászólásoknak – írta a Mandiner.


 

A töréspontot egy hozzászólás hozta el az énekesnőnél, ugyanis Tóth Gabinak címezve írt minősíthetetlenül gyalázkodó kommentet egy közösségimédia-felhasználó. Tóth Gabi hangoztatta, szeretné, ha a hasonló megnyilvánulásoknak végre következménye is lenne, így feljelentést tesz a személy ellen, aki megfogalmazta az ominózus sorokat:

Nyekergő selejtnek és véglény korcsnak nevezte, majd közölte, ha Tóth Gabi meghalna, meggyalázná a sírhelyét. Az énekes könnyek között, elcsukló hangot azt mondta: 

Ne higgyétek azt, hogy büntetlenül megúszhatjátok, meg fogom tenni a megfelelő jogi lépéseket mostantól mindenki ellen. Találkozni fogunk a bíróságon és kíváncsi vagyok, akkor is ekkor pofád lesz-e?”

– közölte a videóban a jól láthatóan elérzékenyült előadó, majd elmondta, mindenképpen rendőrségi feljelentést tesz a kommentelő ellen. A videó a cikk végén, illetve ide kattintva megtekinthető.

Borítókép: Tóth Gabi (Forrás: Tóth Gabi/ Instagram)

www.magyarnemzet.hu 

 

Megjegyzések